Hyvää yötä! Kello on 4.12. Tietystä syystä poden tällä hetkellä unettomuutta ja unirytmi on sekaisin. Tähän aikaan en voi viestitellä ystäville koska monilla on kännykässä äänet päällä öisin, joten naputtelenkin teille tabletilla sängyssä peiton alla. Kissa kehrää kyljen päällä ja tunkee välillä puskemaan tablettia jotta naputtelu ei olisi liian helppoa. Kissani järjestää minulle haasteita elämään ja minun tulisi kai olla kiitollinen. Ihminen kun tuppaa olemaan sellainen ettei se osaa arvostaa hyvää ellei koe myös pahaa. Ihminen ei tiedä hyvästä ellei hänellä ole kissaa joka välillä muistuttaa että elämä voisi olla paljon paljon hankalampaa. Mutta se elämän pohdinnasta.

Minulla on taustalla YouTubessa 8h kestävä nukkumisrentoutusvideo jossa kuuluu järven veden liplatusta ja lintujen laulua. Löytyy hakusanoilla sounds of lake tai ihan vain lake sounds. YouTubesta löytyy paljon erilaisia äänitteitä ja videoita stressin lievitykseen ja nukkumiseen, kuten ASMR-videoita (niihin tarvitaan kuulokkeet, kerron siitä tarkemmin joku päivä), puhuttuja rentoutuksia, rentoutushypnooseja, luonnon ääniä, tuulen ulvontaa, sateen ropinaa, kissan kehräystä, sydämen ääniä, vauvojen nukutukseen kohdun ääniä, ja jopa lemmikeille rentoutusmusiikkia joka toimii usko tai älä :) Rauhoitin kissaani sellaisella musiikilla kun se oli stressaantunut ja musiikin alettua kissa rauhoittui, sen silmäluomet alkoivat lupsottaa ja se rupesi nukkumaan xD Joten kannattaa levittää sanaa kaikille lemmikin omistajille, etenkin jos lemmikki on syystä tai toisesta erityisen stressaantunut. Hakusanoiksi voi kokeilla relaxing music for cats and dogs tms. 

Kohta on otettava unilääkettä jotta saisi edes vähän nukutuksi. Taidan nyt luovuttaa suosiolla, sulkea tabletin ja käpertyä peiton ja viltin alle lämpimään. Ehkä lämpöpatterini liimautuu kylkeen lämmittämään minua :)

Hyvää yötä tai huomenta :)